Hvis du er glad for at læse indlæg, tror jeg at du er kommet til den rette blog! Jeg skriver så tit jeg kan en lille historie om hvad min dag har gået ud på. Jeg har ikke set andre der har gjort som mig, men der er vel sikkert nogle stykker. Du er mere end velkommen til at følge med på bloggen, jo flere læsere, jo flere indlæg, og jeg bliver bare gladere og gladere. Hvis du nu har en blog så vil jeg og meget gerne følges! :-)

fredag den 6. april 2012

Indendørs i godt vejr, kan sagtens være hyggeligt

Hun åbnede øjnene, og kiggede på sin mobil, uden at tænke over hvor hun var. Hun følte sig så godt tilpas, som var hun hjemme. Klokken var lidt over ni. Når man tænker på hvor sent hun, og hendes veninde gik i seng, var det lidt tidligt. Først der begyndte hun at lægge mærke til, hvor hun befandt sig. Hun var jo hos hendes elskede veninde. Det var vel også derfor hun vågnede lidt tidligt. Det var bare en vane for hende, lige meget hvor hun sov henne, vågnede hun altid tidligere op dêr, i forhold til der hjemme. Det kunne ikke være fordi, hun ikke følte sig tilpas. For hos lige den veninde, følte hun sig, som var hun hjemme. Hun lå og kiggede op mod solstrålerne, som der kom gennem pasjennerne. Hendes veninde sov endnu, hun ville ikke vække hende, her om morgenen. De havde jo ferie. Det skulle også nydes, bare lidt. Hun havde nogle beskeder, der skulle tjekkes, og lidt på sin mobil. Så det gav hun sig til. Der gik omkring en halv time - time, så faldt hun i søvn igen. Hun havde den meget besønderlig drøm. Det er ikke noget hun sådan kan beskrive, da den er super underlig, og det ville tage for lang tid at forklare. Men i hvert fald. Hun vågnede, denne gang var hendes veninde også vågen. De snakkede, i et godt stykke tid, hvor veninden så tilbød at de skulle gå ned og tage noget morgenmad. Da du var kommet ned, sad de inde i stuen, og hun kunne strakt kende noget i fjernsynet. Det var en film, kaldet tiger brødre. En af hendes absolut yndlings film, men kun på grund af at det hele ligesom handlede, om de her tigere, og ja, hendes yndligs-dyr var en tiger. Det havde det været i lang, lang tid. Men de fik hentet sig nogle varme boller, noget pålæg, og en kakao. Så blev der ellers hygget, lige fra morgenstunden af. De sad og så hele filmen, fra start til slut. Hun fik tårer i øjenene, et par gange under filmen. Hun havde ikke rigtig tid til at kigge, om hendes veninde gjorde..
Da filmen var slut, så de lidt af en anden film, den var dog ikke lige så inspirerende, som den forrige. Så de gik op, efter at have set lidt af den. De dovnede bare, indtil der pludselig kom stress på. De havde ti minutter, hendes veninde skulle nemlig ud til hendes bedsteforældre, og spise. Hun havde set hvor godt vejret var, og ville derfor gerne være sammen med nogen, men af en eller anden underlig grund var alle hjemme hos deres bedsteforældre, LIGE den dag.
Hun fandt ingen at være sammen med, men hun fik en super hyggelig slap af dag, med en masse forkælelse fra hendes dejlige forældre, og hun fik nogle lange dejlige samtaler over mobil med en endnu dejligere person...

4 kommentarer:

  1. hvor fint, du har en fin blog, skal vi følges? :)

    / Alma & Signe

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak. Ja, jeg vil med glæde følges! :-)

      Slet
  2. Sød blog, anderledes! Det er altid dejligt med noget nyt :-)
    Bliver fast læser med det samme, vil du gøre det samme?

    http://medio-mra.blogspot.com/

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh, tusinde tak!
      Jamen jeg vil da med det samme gå ind og tjekke din blog, og blive fast læser. :-)

      Slet